Informatie voor jeugdvrijwilligers

Wil jij jeugdvrijwilliger of maatschappelijke stagiaire worden bij Kindervakantieweek Brandevoort? Fijn! We kunnen je hulp goed gebruiken.

Aanmelden niet meer mogelijk

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Na verwerking van alle inschrijvingen krijg je van ons te horen of er een vrijwilligers- of stageplek beschikbaar is. We verwachten dat je rond eind maart bericht van ons krijgt of je wel of niet geplaatst bent. De definitieve indeling hiervoor is in handen van de organisatie.

Hoe houden we contact?

Kindervakantieweek Brandevoort communiceert bij voorkeur digitaal! Berichten naar onze jeugdvrijwilligers sturen we via e-mail of Whatsapp. Om onze berichten goed te kunnen ontvangen is het belangrijk dat je ons in je adresboek hebt staan. Dus maak een contact aan met telefoonnummer 06-29234822 en mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit doe je zowel op je telefoon als op je computer of tablet. Als we je een bericht gestuurd hebben zullen we dat ook bekend maken via Facebook en Instagram. Volg ons daar dus ook!

Spelregels voor jeugdvrijwilligers en stagiaires bij Kindervakantieweek Brandevoort

• Het verschil tussen jeugdvrijwilligers/stagiaires en de deelnemers uit de groep moet minimaal 3 leerjaren zijn.
  • Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na verwerking van alle inschrijvingen krijg je van ons te horen of er een vrijwilligers- of stageplek beschikbaar is. De definitieve indeling hiervoor is in handen van de organisatie.
  • Je wordt als jeugdvrijwilliger/stagiaire ingedeeld als groepsleiding samen met 2 ouders of je wordt ingedeeld als spelbegeleiding/ter ondersteuning van de organisatie. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven waar je voorkeur naar uitgaat, maar we geven daarin geen garanties, ook hierin is de definitieve indeling in handen van de organisatie.
  • Je mag een vriend(in) opgeven. Hij/zij wordt dan ingedeeld in dezelfde leeftijdsgroep zodat je elkaar veel ziet en hetzelfde programma hebt.
  • Ben je beiden, tijdens de kindervakantieweek, 16 jaar of ouder, dan bestaat de mogelijkheid om samen een groep te leiden mits je vooraf zelf afspraken hebt gemaakt met een groep. Neem hiervoor ook contact op met de organisatie, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de inschrijvingen kunnen wij niet garanderen dat we jullie samen op een groep kunnen indelen.
  • Alle jeugdvrijwilligers en stagiaires krijgen een KVW t-shirt
  • Voor alle jeugdvrijwilligers en stagiaires wordt een evaluatieformulier ingevuld zodat je kunt zien hoe goed je het hebt gedaan.
  • Alle jeugdvrijwilligers en stagiaires worden begeleid door de commissie Inschrijvingen en Vrijwilligers
  • Tot 1 juli kan een vrijwilligersplek nog omgezet worden in een stageplek.

Mocht je meer informatie willen over de indeling van de week, kijk voor meer informatie bij het programma. En natuurlijk lees je de voorwaarden voor deelname.

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijwilligers helpen je graag verder met je vragen. Maar doe ze wel een plezier door eerst de informatie op deze website goed door te lezen, de kans is groot dat het antwoord er bij staat.